Juha od graška i badema

Juha od graška i badema

Juha od graška i badema
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.06.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kremasta ukusna juha.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/3 tostiranih badema
  • 2 žlice maslaca
  • 3/4 šalice nasjeckanog luka
  • 1/2 žličice soli
  • 2.5 šalice povrtnog temeljca
  • 2 šalice svježeg graška
  • 1/4 žličice papra
  • 1/2 šalice kuhane quinoe

Priprema

U velikoj tavu rastopite maslac. Dodajte luk i sol i pržite 5 do 6 minuta. Dodajte povrtni temeljac i pustite da proključa. Dodajte grašak i kuhajte dok ne omekani, 3 do 4 minute.

U blenderu ili pomoću štapnog miksera miksajte smjesu dok ne postane kompaktna. Vratite u tavu, dodajte quinou i papar i kuhajte dok ne postignete željenu temperaturu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti