Juha s heljdinom kašom
Ukusna i zasitna kremasta juha.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 15 dag heljdine kaše
- 10 dag luka
- 10 dag šampinjona
- 15 dag krumpira
- 1 dl vrhnja za kuhanje
- 5 dl vode
- 1 žličica mljevene crvene paprike
- 1 dl ulja
Priprema
Popržite luk na ulju. Dodajte šampinjone i miješajte dok ne ispari sva voda. Dodajte crvenu papriku, heljdinu kašu i vodu. Krumpir ogulite, narežite na kockice i dodajte u juhu. Kada se krumpir skuha, dodajte vrhnje. Začinite po želji.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
JuheKremasta juha od tikvica i mrkve35 min12345
-
JuheJuha od kelja i jabuka s orasima35 min12345
-
JuheKremasta juha od vrganja1 h12345
-
JuheJuha od celera i mrkve25 min12345
-
JuheJuha od mrkve i đumbira za jačanje imuniteta10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti