Ukusna juha bez glutena, pogodna za dijabetičare

Ukusna juha bez glutena, pogodna za dijabetičare

Ukusna juha bez glutena, pogodna za dijabetičare
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.05.2018.
  • Broj pregleda: 575
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ova gusta i kremasta juha ima bogat okus i vrlo malo kalorija, a osim što ne sadrži gluten, pogodna je i za dijabetičare!
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

  1. U velikom loncu zagrijte ulje, zatim dodajte mrkvu, poriluk, papriku, luk i češnjak. Kuhajte 5-6 minuta, dok povrće ne omekša.
  2. Zatim dodajte krumpir, kokošje kocke, obični krumpir, vino, papar i lovorov list. Kad sve uzavre, smanjite vatru i kuhajte još 20-ak minuta, dok krumpir ne omekša.
  3. Lovorov list bacite, a ostatak stavite u blender kad se malo ohladi. Miješajte dok ne dobijete glatku, gustu smjesu. Vratite u lonac ili u manje posude, ukrasite s orasima ili po želji.

Slatki krumpir štiti od raka, pomaže u održavanju normalnog krvnog tlaka, smanjuje rizik od pretilosti, dijabetesa i bolesti srca.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti