Kruh od bundeve i pinjola

Savršen za jesenske dane.
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1.5 šalica brašna
- 1 žličica sode bikarbone
- 1/2 žličice soli
- 1/2 šalice pinjola
- 1/4 šalice sezamovog ulja
- 1/2 šalice šećera
- 1/4 šalice smeđeg šećera
- 2 jaja
- 1 žlica ekstrakta vanilije
- 1 šalica kuhane bundeve
- 3/4 šalice mlijeka
Priprema
Bundevu miksajte u blenderu dok smjesa ne postane kompaktna.
Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
U jednoj zdjeli pomiješajte suhe sastojke, a u drugoj mokre. Na kraju ih sjedinite i dobro promiješajte.
Stavite tijesto na lim za pečenje i pecite oko 45 minuta. Poslužite toplo.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Kruh i pecivaKruh od bundeve1:10h12345
-
Kruh i pecivaKruh od bundeve i đumbira1:30h12345
-
Kruh i pecivaČokoladni kruh s bananom i jagodama1:20h12345
-
Kruh i pecivaMekani kruščići od jaja i sira30 min12345
-
Kruh i pecivaKruh sa chia sjemenkama1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345