Kruh od bundeve i pinjola

Kruh od bundeve i pinjola

Kruh od bundeve i pinjola
  • Objavljeno: Četvrtak, 20.11.2014.
  • Broj pregleda: 203
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Savršen za jesenske dane.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1.5 šalica brašna
  • 1 žličica sode bikarbone
  • 1/2 žličice soli
  • 1/2 šalice pinjola
  • 1/4 šalice sezamovog ulja
  • 1/2 šalice šećera
  • 1/4 šalice smeđeg šećera
  • 2 jaja
  • 1 žlica ekstrakta vanilije
  • 1 šalica kuhane bundeve
  • 3/4 šalice mlijeka

Priprema

Bundevu miksajte u blenderu dok smjesa ne postane kompaktna. 

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

U jednoj zdjeli pomiješajte suhe sastojke, a u drugoj mokre. Na kraju ih sjedinite i dobro promiješajte. 

Stavite tijesto na lim za pečenje i pecite oko 45 minuta. Poslužite toplo.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti