Bulgur s rotkvicama

Bulgur je odličan izvor vlakana.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1/2 nasjeckane glavice luka
- 80g bulgura
- 250ml povrtnog temeljca
- 100g rotkvica
- 2 žlice parmezana
- 2 žlice ulja
Priprema
Rotkvice narežite na kockice. Zagrijte ulje u tavi i dinstajte luk oko 2 minute. Dodajte bulgur i temeljac. Dodajte rotkvice i dinstajte oko 10 minuta, dok temeljac ne ispari.
Dodajte parmezan, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prosa i povrća20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345