Bulgur s rotkvicama

Bulgur je odličan izvor vlakana.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1/2 nasjeckane glavice luka
- 80g bulgura
- 250ml povrtnog temeljca
- 100g rotkvica
- 2 žlice parmezana
- 2 žlice ulja
Priprema
Rotkvice narežite na kockice. Zagrijte ulje u tavi i dinstajte luk oko 2 minute. Dodajte bulgur i temeljac. Dodajte rotkvice i dinstajte oko 10 minuta, dok temeljac ne ispari.
Dodajte parmezan, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaKroketi od batata40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaRižoto s gljivama1 h12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaPita od starog kruha sa šunkom i sirom1:30h12345
-
Kruh i pecivaBruschette s rajčicom i ricottom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDinstani poriluk sa krumpirom30 min12345
-
Prilozi
-
Kruh i pecivaČokoladni kruh s bananom i jagodama1:20h12345
-
Vegetarijanska prehranaTijesto za pizzu od batata (bez glutena)45 min12345