Kruh od lješnjaka

Lješnjaci su dobar izvor bakra i mangana.
Vrijeme pripreme:
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 100ml meda
- prstohvat cimeta
- 260g mljevenih lješnjaka
- 2 žlice brašna
- 1 prašak za pecivo
- 4 jaja
- 60ml mlijeka
Priprema
Zagrijte pećnicu na 175°C.
Pomiješajte lješnjake, brašno, prašak za pecivo i cimet. U drugoj zdjeli pomiješajte preostale sastojke i dobro promiješajte. Pomiješajte suhe i mokre sastojke i miješajte dok ne dobijete kompaktno tijesto.
Namastite vatrostalnu posudu, ravnomjerno u nju rasporedite tijesto i pecite oko 40 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaKruh od kikirikija i banane1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaKruh od mrkve i tikvica1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaPanini od mozzarelle i malina20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
Popularni recepti
-
Internacionalna jela
-
Jela od mesaZapečene punjene paprike s mljevenim mesom i sirom50 min12345
-
Jela od mesaMusaka od patlidžana1:30h12345
-
Deserti
-
DesertiKolač od zobenih pahuljica45 min12345
-
DesertiČokoladna bomba5 h12345