Maslac od badema i cimeta

Bademi su dobar izvor riboflavina, magnezija i mangana.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400g badema
- 2 žličice cimeta
Priprema
Stavite bademe u blender i miješajte dok smjesa ne postane kompaktna. Dodajte cimet i dobro promiješajte.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od badema i cimeta15 min12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od badema i vanilije25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaMaslac od badema, vanilije i cimeta20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345