Njoki u umaku od gorgonzole

Njoki preliveni kremastim umakom.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 250g njoka
- 1/2 šalice gorgonzole
- 250ml vrhnja za kuhanje
- 1 žličica peršina
- sol
- papar
Priprema
Skuhajte njoke prema uputama na pakiranju.
Zagrijte vrhnje za kuhanje, dodajte gorgonzolu i miješajte dok se ne otopi. Dodajte peršin, sol i papar po želji. Prelijte umak preko njoka i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSloženac od ostataka povrća35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki s vlascem i mladim lukom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki u umaku od kruške35 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345