Njoki u umaku od gorgonzole

Njoki preliveni kremastim umakom.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 250g njoka
- 1/2 šalice gorgonzole
- 250ml vrhnja za kuhanje
- 1 žličica peršina
- sol
- papar
Priprema
Skuhajte njoke prema uputama na pakiranju.
Zagrijte vrhnje za kuhanje, dodajte gorgonzolu i miješajte dok se ne otopi. Dodajte peršin, sol i papar po želji. Prelijte umak preko njoka i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSloženac od ostataka povrća35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki s vlascem i mladim lukom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki u umaku od kruške35 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrownie s tikvicama45 min12345
-
Jela od mesaTortilje sa šunkom i sirom10 min12345
-
Jela od mesaSvinjski medaljoni u umaku od senfa30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s kobasicama i vrhnjem30 min12345
-
DesertiTart s malinama i kremom od pistacija1 h12345
-
Jela bez glutena