Pljeskavice od bundeve

Pljeskavice od bundeve

Pljeskavice od bundeve
  • Objavljeno: Utorak, 12.10.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Pljeskavice ili popečci od bundeve su jako jednostavni za pripremu i toliko ukusni da će oduševiti i okorjele mesojede!
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500 g buče
  • 1/2 glavice luka
  • 1 jaje
  • 1 žličica soli
  • 1/4 žličice papra
  • 1 žličica češnjaka u prahu
  • 2 žlice maslaca

Priprema pljeskavica od bundeve

  1. Buču ogulite i naribajte. Stavite na papirnate ručnike i posušite.
  2. Nasjeckajte luk, stavite na papirnate ručnike i posušite.
  3. U velikoj zdjeli umutite jaja te dodajte buču, luk, češnjak, sol i papar. Dodajte buču i luk. Dobro promiješajte.
  4. Od dobivene smjese rukama oblikujte pljeskavice.
  5. U tavi rastopite maslac i pecite pljeskavice 4 do 5 minuta sa svake strane.

Zašto je bundeva dobra za zdravlje i top 5 recepata potražite na poveznici!

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti