Portobello gljive sa đumbirom
Đumbir ima odlična antioksidacijska svojstva.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 velike portobello gljive
- 1/4 šalice aceta balsamica
- 1/2 šalice soka od ananasa
- 2 žlice nasjeckanog svježeg đumbira
- 1 žlica nasjeckanog bosiljka
Nutritivne vrijednosti
- 65 kalorija
- 0mg kolesterola
- 15mg natrija
- 13g ugljikohidrata
- 2g dijetalnih vlakana
- 3g proteina
Priprema
Očistite gljive i uklonite im peteljke. U zdjeli pomiješajte aceto balsamico, sok od ananasa i đumbir. Marinadom prelijte gljive i pustite da stoje 1 sat.
Pripremite roštilj i pecite gljive oko 5 minuta sa svake strane. Uklonite s roštilja, pospite bosiljkom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat u marinadi od meda1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečni batat s bananama1:45h12345
-
Vegetarijanska prehranaVarivo od leće i špinata50 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPalenta s povrćem12345
-
Vegetarijanska prehranaPašteta od gljiva i crnog vina30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti