Varivo od leće i špinata

Varivo od leće i špinata

Varivo od leće i špinata
  • Objavljeno: Srijeda, 11.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Lagan i ukusan obrok bez glutena.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 nasjeckane rajčice
  • 3 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1.5 šalica leće
  • 1 žličica kumina
  • 1 žličica soli
  • 7 šalica vode
  • 2 šalice špinata

Priprema

U velikom loncu zagrijte maslinovo ulje i dinstajte ga 2 do 3 minute. Dodajte rajčice i češnjak. Nastavite kuhati nekoliko minuta. Dodajte leću, kumin i sol. Dobro promiješajte i prelijte vodom. Nastavite kuhati oko 30 minuta. Dodajte špinat i kuhajte oko 3 minute.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti