Tjestenina s kavijarom
Počastite se raskošnom večerom.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 225 g tjestenine
- 75 g neslanog maslaca
- 100 g kavijara
- 8 svježih vlasaca, narezanih
- 8 prepeličjih jaja, meko kuhanih i oguljenih
- 1 limun
Priprema
Tjesteninu skuhajte u lagano slanoj kipućoj vodi dok ne bude al dente. Zatim sve ocijedite, ali zadržite malo vode u kojoj ste kuhali tjesteninu i dodajte maslac.
Rasporedite u male skupine koje nalikuju vrtlozima na 4 mala tanjura za posluživanje.
Stavite malo kavijara u centar tih vrtloga, a zatim posipajte vlasac preko svega.
Svaku porciju ukrasite s dva prepeličja jaja i kriškom limuna.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s mladim špinatom15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od brokule i slanutka30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUkusne zapečene prokulice45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti