Tjestenina s kavijarom

- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 225 g tjestenine
- 75 g neslanog maslaca
- 100 g kavijara
- 8 svježih vlasaca, narezanih
- 8 prepeličjih jaja, meko kuhanih i oguljenih
- 1 limun
Priprema
Tjesteninu skuhajte u lagano slanoj kipućoj vodi dok ne bude al dente. Zatim sve ocijedite, ali zadržite malo vode u kojoj ste kuhali tjesteninu i dodajte maslac.
Rasporedite u male skupine koje nalikuju vrtlozima na 4 mala tanjura za posluživanje.
Stavite malo kavijara u centar tih vrtloga, a zatim posipajte vlasac preko svega.
Svaku porciju ukrasite s dva prepeličja jaja i kriškom limuna.

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTeriyaki tofu s mladim lukom i rižom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od bijelog graha15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaWok od povrća1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaVege burger (Crohn friendly) by Petra Terner30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečene paprike sa sirom45 min12345
Popularni recepti
-
JuheFrancuska juha od luka1 h12345
-
NapitciSmoothie od jogurta i mente5 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTeriyaki tofu s mladim lukom i rižom20 min12345
-
DesertiCheesecake u čaši koji se ne peče15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSlani muffini s feta sirom i timijanom30 min12345