Tjestenina s tri vrste sira

Tjestenina u umaku s tri vrste sira.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300 g tjestenine
- 100 g mascarponea
- 100 g parmezana
- 100 g gorgonzole
- 2 žumanjka
- 50 g maslaca
- 300 g slatkog vrhnja
- sol
- papar
Priprema
Tjesteninu skuhajte u slanoj vodi. U mascarpone dodajte žumanjke, soli i papar i sve dobro izmiješajte.
Zagrijte maslac. Kada se rastopi dodajte mascarpone, parmezan i dobro izmiješajte. Dodajte nasjeckanu gorgonzolu, slatko vrhnje i miješajte dok se sir ne otopi. Dodajte skuhanu tjesteninu i par minuta miješajte na laganoj vatri.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s rajčicom i mozarellom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaLagani složenac od tikvica35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBruschetti s gorgonzolom i pečenim grožđem25 min12345
-
Vegetarijanska prehrana
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345