Varivo od leće i špinata

Lagan i ukusan obrok bez glutena.
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 nasjeckana glavica luka
- 2 nasjeckane rajčice
- 3 nasjeckana češnja češnjaka
- 1.5 šalica leće
- 1 žličica kumina
- 1 žličica soli
- 7 šalica vode
- 2 šalice špinata
Priprema
U velikom loncu zagrijte maslinovo ulje i dinstajte ga 2 do 3 minute. Dodajte rajčice i češnjak. Nastavite kuhati nekoliko minuta. Dodajte leću, kumin i sol. Dobro promiješajte i prelijte vodom. Nastavite kuhati oko 30 minuta. Dodajte špinat i kuhajte oko 3 minute.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaPalenta s povrćem12345
-
Vegetarijanska prehranaMladi krumpir sa šafranom i češnjakom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat u marinadi od meda1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečni batat s bananama1:45h12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s mladim špinatom10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345