Zapečeni karfiol s parmezanom

Ukusan prilog svakom jelu.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g karfiola
- 1/2 šalice parmezana
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite lim za pečenja i ravnomjerno rasporedite karfiol. Pospite parmezanom, posolite i popaprite i pecite u pećnici oko 40 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečene tortilje od cvjetače45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKarfiol sa špinatom40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki s karfiolom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s karfiolom10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345