Beliema Expert intimna krema

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Beliema Expert intimna krema

Beliema Expert intimna krema pospješuje zdravlje vaginalne flore i smanjuje simptoma gljivične i bakterijske vaginalne infekcije. Ima umirujuće djelovanje te ublažava peckanje, svrbež i iritaciju. Ublažava neugodne mirise, hidratizira, umiruje i regenerira sluznicu, ubrzava zacjeljivanje i obnavlja prirodni pH rodnice.

Krema se nanosi na vanjsko intimno područje.

Proizvod je razvijen u suradnji s ginekolozima.

Sastojci: Proizvod sadrži Dermosoft s antimikrobnim svojstvima i bisabolol, prirodni sastojak kamilice s umirujućim svojstvima i efektom potiskivanja osjećaja svrbeža, hijaluronsku kiselinu za bolju hidrataciju, mliječnu kiselinu za postizanje fiziološkog pH, vitamin E u obliku provitamina s hidratantnim učinkom.

Saznajte više: www.beliema.hr

Što su bezreceptni lijekovi?

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sponzorski članci