Beliema Effect Plus tablete

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Beliema Effect Plus tablete

Beliema Effect Plus vaginalne tablete služe za liječenje i sprječavanje vaginalnih infekcija. Pomažu s vaginalnim infekcijama, kandidijazom i bakterijskim vaginitisom, a mogu se kombinirati s antibiotskim ili antifungalnim liječenjem.

Tablete obnavljaju prirodni pH rodnice, smanjuju rast patogenih bakterija i gljivica, uklanjaju neugodan svrbež, iritaciju, iscjedak i neželjene mirise, potiču u obnavljanje prirodne bakterijske mikroflore i tako doprinose sprječavanju ponovnih vaginalnih infekcija.

Simptomi se mogu ublažiti unutar 24 sata, i nestati nakon 3 dana primjene.

Sastojci: Proizvod sadrži brusnicu-Active, hijaluronsku kiselinu i probiotik laktitol monohidrat.

Saznajte više: www.beliema.hr

Što su bezreceptni lijekovi?

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sponzorski članci