Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

A-Derma Exomega Barièrre krema

Opis
A-Derma Exomega Barièrre krema

A-Derma Exomega Barièrre krema formulirana je na bazi dobro podnošljivih neokluzivnih silikona i ekstrakta Rhealba® zobi.
Hidrofobna, tvori nevidljivi zaštitni sloj na površini epidermisa.
Izolirana od vode, koža je zaštićena od iritacija i reaktivne suhoće.

Pakiranje: 100 ml

Primjena

Zaštitna krema za atopičnu kožu. Štiti kožu od kontakta s morskom ili bazenskom vodom.
Umiruje kožu zahvaljujući umirujućim i antiiritacijskim svojstvima Rhealba® zobi.

Doziranje

Prije kupanja (djeca i odrasli) nanesite u tankom sloju na dijelove tijela, za zaštitu od kontakta s vodom (nakon zaštite od sunca, ukoliko je potrebna). Nakon kupanja kremu uklonite blagim higijenskim sredstvom (gel ili dermatološki sindet bez sapuna). Isprati čistom vodom.

Mjere opreza

Izbjegavati primjenu kod djece s poznatom alergijom na žitarice. Ne koristiti u slučaju već postojećih ekcema.

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci