Elancyl Cellu Slim noć

Opis
Elancyl Cellu Slim noć

Cellu Slim je proizvod za mršavljenje koji eliminira sve tipove masti, čak i one najotpornije, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli, čija su svojstva i djelovanje pomno ispitali i dokazali kemičari i biokemičari Laboratorija Pierre Fabre.

Cellu Slim ostvaruje izniman učinak eliminacije svih tipova masti, zahvaljujući novoj kombinaciji djelatnih tvari: cekropija + kofein.

Cekropija cijepa najotporniji tip masti, trigliceride, na digliceride a kofein koji cijepa digliceride na masne kiseline tj. pospješuje lipolizu.

Ksantoksilin pospješuje sagorjevanje masti a florizin sprječava ponovno nakupljanje masti.

Djelovanje bršljana potiće sintezu kolagena i elastina te sprječava glikozilaciju i i potiče eliminaciju vode i toksina.

Klinički dokazano nakon 14 noći. Patentirano. Ispitano pod dermatološkom kontrolom.

Noću se vaše tijelo odmara, što doprinosi pohranjivanju masti.

Pakiranje

250 ml

Primjena

Intenzivna noćna njega za vitkost.

Zaglađuje neravnine i čini tijelo vitkijim.

Učinak za vitkost: GP4G je stvarni dobavljač stanične energije koji stimulira noćni stanični metabolizam i udruženi učinak cekropije i kofeina na eliminaciju masti, osiguravajući vidljivo smanjenu pojavu celulita.

Ekstrakt grančica jabuke ograničava pohranjivanje celulita, a ekstrakt sečuanskog papra smanjuje pojavu novog celulita za dugotrajan učinak.

Učinak učvršćivanja: Prirodni učinak bršljana povećava elastičnost i čvrstoću kože.

Pod učinkom masaže, podržava fiziološku drenažu, pomažući tkivu pri uklanjanju viška tekućine.

Ljepota kože: Ulja šafranike i noćurka noću prehranjuju za meku kožu ujutro.

Doziranje

Nanosite Cellu Slim noć svaku večer primjenjujući Elancyl masažnu metodu razvijenu od profesionalnog fizioterapeuta (pogledajte dijagram unutar pakiranja).

Ova bogata krema ima raskošnu teksturu koja je savršena za masažu.

Za učinkovitost proizvoda potrebno je pridržavati se preporuka za uporabu i zdravog načina života.

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci