Feminella Vagi C - tablete za rodnicu

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Feminella Vagi C - tablete za rodnicu

Feminella Vagi C tablete za rodnicu služe za zaštitu vaginalne mikrookoline održavanjem ili ponovnom uspostavom fiziološkog pH.

Feminella Vagi C tablete za rodnicu štite vaginalnu mikrookolinu putem kontroliranog otpuštanja vitamina C tijekom nekoliko sati pa na taj način dugoročno dovode do povećanja kiselosti čime normaliziraju pH rodnice u kratkom roku.

Veličina

6 komada

Primjena

Feminella Vagi C tablete za rodnicu služe za zaštitu vaginalne mikrookoline održavanjem ili ponovnom uspostavom fiziološkog pH.

Primjena Feminella Vagi C tableta za rodnicu u vrlo kratkom roku čini rodnicu neprikladnom za rast nepoželjnih anaeroba odgovornih za nastanak bakterijske vaginoze, a može se primijeniti i tijekom trudnoće.

Feminella Vagi C tablete za rodnicu od pomoći su u liječenju i prevenciji bakterijske vaginoze. Posebno su korisne u bolesnica s relapsima bolesti kao i nakon liječenja uobičajenim antibioticima.

Doziranje

Uvedite jednu tabletu za rodnicu na dan, po mogućnosti navečer, prije odlaska na spavanje.

Preporučuje se ponoviti primjenu tijekom najmanje 6 dana kako bi se ponovno uspostavio fiziološki pH i normalna vaginalna flora.

Ukoliko je potrebno, liječenje se može ponoviti ili produžiti.

Što su medicinski proizvodi?

Medicinski proizvod jest instrument, naprava, uređaj, program, materijal ili drugi proizvod za humanu uporabu koji svoju osnovnu namjenu ne postiže na temelju farmakoloških, imunoloških ili metaboličkih svojstava i koji se upotrebljava samostalno ili u kombinaciji s programskom podrškom neophodnom za njegovu pravilnu uporabu.

Sponzorski članci