Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

A-Derma Cytelium sprej

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
A-Derma Cytelium sprej

Osnovni sastojci su magnezij silikat koji je odgovoran za učinak sušenja, ekstrakt Rhealba® zobi umiruje, a cink oksid štiti i smanjuje rizik od superinfekcije.

Bez parabena. Bez bojila. Ne boji kožu i ne ometa zacjeljivanje rane.

Može se kombinirati s terapijom.

Oblik spreja olakšava nanošenje, osobito kod djece jer je nanošenje bezbolno.

Pakiranje: 100 ml

Primjena

A-Derma Cytelium sprej  je bezbojni umirujući proizvod za njegu iritirane kože sklone maceracijama (vlažna područja, kožni nabori, glutealna regija, i sl.).

Za bebe, djecu i odrasle. 

Doziranje

Protresti prije primjene.

Nanijeti na kožu 2 do 3 puta dnevno.

Mjere opreza

Ne raspršivati u blizini očiju.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci