Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

A-Derma Dermalibour + stik

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
A-Derma Dermalibour + stik

Sastojci

Ekstrakt Rhealba® zobi 3%, titan dioksid 2%, cink oksid 7%, bakar sulfat 0,2%, cink sulfat 0,1%.

Pakiranje: 8 g

Primjena

A-Derma Dermalibour stik umiruje, obnavlja i pročišćava iritirana područja kože.

Zbog čvršće konzistencije ostavlja tanji sloj preparata na koži.

Osobito je pogodan za primjenu u regijama koje su vlažne kao što je područje oko usana, u pregibima kože, te pelenska regija.

Doziranje

Nanijeti tijekom dana po potrebi samo na oštećena područja kože.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci