Celerit Plus® krema

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Celerit Plus® krema

Celerit Plus krema za izbjeljivanje + UV zaštitni faktor kozmetički je proizvod za izbjeljivanje i njegu kože. Za vanjsku primjenu kod pojave hiperpigmentiranih područja kože. Celerit Plus krema za izbjeljivanje + UV zaštitni faktor sadrži ekstrakt potočarke i vitamine C i E, te rješava problem hiperpigentacije na nekoliko razina.

Učinak izbjeljivanja, posredovan sastojcima listova potočarke, dodatno pospješuje vitamin C. Vitamin E djeluje kao zaštita od oksidacije i nastanka novih pjega, štiti kožu od djelovanja slobodnih radikala i djeluje protiv starenja.

S obzirom na to da sunčeve zrake mogu oslabiti ili poništiti učinak aktivnih tvari kreme na izloženim dijelovima kože, Celerit Plus krema sadrži i zaštitni faktor 10.

Ispitivanja su dokazala da redovita uporaba Celerit Plus kreme tijekom najmanje 4 tjedna izbjeljuje nepoželjne pjege, a izgled kože vidno se poboljšava.

Sastav

Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isopropyl Myristate , Tocopheryl Acetate, 4-Methylbenzylidene Camphor, Cocoglycerides, Propylene Glycol, Ascorbyl Palmitate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Nasturtium Officinale extract, Glucose, Parfum, CI 75810, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Linalool, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone; Citroellol, Geraniol, Isoeugenol, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Tocopherol

Primjena

Za izbjeljivanje i i za njegu kože. Blago djelovanje, s biljnim ekstraktima. Sa zaštitnim faktorom. Pogodno i kao podloga za šminku.

Doziranje

CELERIT PLUS kremu nanijeti na očišćenu kožu, na hiperpigmentirana područja kože (staračke ili sunčane pjege), ujutro i navečer i nježno umasirati prstima. Nakon izlaganja suncu nanesite kremu češće na kožu. Može se koristiti i kao podloga za nanošenje šminke.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci