Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Gynaicol®

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Gynaicol®

Gel za održavanje vlažnosti vanjskog spolovila,.

Žensko tijelo je osjetljivo i reagira na tjelesna i duševna opterećenja. Ljutnja, stres, premorenost i promjene općeg stanja često dovode do nedovoljnog vlaženja vanjskog spolovila.

Ovaj problem često se javlja u starijih žena, osobito u klimakteriju kada se smanjuje stvaranje ženskih spolnih hormona. Isti simptomi vidljivi su i u mladih žena.

Smanjena vlažnost vanjskog spolovila može nepovoljno utjecati na spolni odnos. Gynaicol® gel održava vlažnost i glatkoću vanjskog spolovila i na jednostavan način rješava ovaj problem.

Gynaicol® gel ne sadrži hormone i bezopasan je za primjenu. Ne lijepi se za osjetljive latex prezervative.

Sastav

Voda, glicerin, propilen glikol, hidroksimetilceluloza, natrij citrat, kalij sorbat.

Gynaicol® gel se čuva na sobnoj temperaturi. Nakon prvog otvaranja tube, Gynaicol® gel je uporabljiv 6 mjeseci. Rok valjanosti označen na tubi odnosi se na neotvoreni proizvod. Tuba se nakon uporabe mora odmah dobro zatvoriti.

Gynaicol® gel pakiran je u tubu sa 50 ml gela.

Primjena

Gynaicol® gel osigurava vlažnost i glatkoću tijekom spolnog odnosa te čuva i njeguje vanjsko spolovilo.

Suprotno od masnih lubrikanata koji smanjuju propusnost kisika u osjetljivom intimnom području i dovode do nadražaja kože, Gynaicol® je nemasni, bistri gel bez mirisa.

Primjena Gynaicol® gela ispitana je na koži i sluznicama.

Doziranje

Gynaicol® gel se primjenjuje na vanjskom spolovilu žene ili penisu muškarca. Gel se bez utrljavanja nanosi na suho područje.

Odmah nakon nanošenja postiže se dugotrajna vlažnost i glatkoća.

Mjere opreza

Gynaicol® gel se ne smije primijeniti kod bolova i crvenila u genitalnom području. U tom slučaju treba potražiti savjet liječnika.

Gynaicol® gel se ne smije primijeniti u slučaju preosjetljivosti na neke od sastojaka.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci