Krema za sunčanje s uljem zlatne palme L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Krema za sunčanje s uljem zlatne palme L'Erbolario

Bogata dragocjenim prirodnim sastojcima sa četiri različita filtera, pomaže očuvati kvalitetu vaše kože i spriječiti moguća oštećenja.

Sadrži tekući vosak jojobe koji sprječava sušenje kože od vjetra, soli i topline, ulje zlatne palme i maslinovo ulje koje sprječava prerano starenje kože i gel aloje vere koji ublažava, hidrira i osvježava.

To nije samo odlična zaštitna krema nego i pravi tretman ljepote za lice i tijelo koji će pomoći očuvati kvalitetu vaše kože.

SPF 50

Primjena

Namijenjena je svijetloj krhkoj koži koja lako pocrveni.

Idealna je za prve dane izlaganja suncu i za djecu jer sadrži zaštitni faktor 50+.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci