Stick za lice L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Stick za lice L'Erbolario

S rižinim voskom i makadamijom. Nevidljiva visoka zaštita.

Originalna kozmetička forma za najvišu zaštitu: praktičan, prilagodljiv i ugodan na koži, ovaj stick je čini mekom poput najfinijih krema za ljepotu.

Čak i kada se višekratno primjenjuje za zaštitu najosjetljivijih dijelova kože lica i tijela, ostaje potpuno nevidljiv te suptilno pruža najvišu zaštitu, dok njegovi hidratantni i antioksidativni elementi osiguravaju ljepotu kože i u budućnosti.

Vrlo visoka zaštita SPF 50+

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci