Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Stick za lice L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Stick za lice L'Erbolario

S rižinim voskom i makadamijom. Nevidljiva visoka zaštita.

Originalna kozmetička forma za najvišu zaštitu: praktičan, prilagodljiv i ugodan na koži, ovaj stick je čini mekom poput najfinijih krema za ljepotu.

Čak i kada se višekratno primjenjuje za zaštitu najosjetljivijih dijelova kože lica i tijela, ostaje potpuno nevidljiv te suptilno pruža najvišu zaštitu, dok njegovi hidratantni i antioksidativni elementi osiguravaju ljepotu kože i u budućnosti.

Vrlo visoka zaštita SPF 50+

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci