Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Krema za zaštitu lica od sunčanja, s alojom verom i oraščićem macadamia L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Krema za zaštitu lica od sunčanja, s alojom verom i oraščićem macadamia L'Erbolario

Formula antitempo.

Srednji faktor zaštite.

Ova krema ima specifično djelovanje. Namijenjena je onima koji vole da im i lice potamni od sunca, ali svakako želi spriječiti bilo kakav negativni utjecaj na mladolikost i kvalitetu kože. Osigurava srednju razinu zaštite zahvaljujući prirodnim filterima za kožu: aloji, smilju, derivatima rižinih ljuskica), hidrira kožu i neutralizira štetne učinke sunca (maslac Karite, oraščić macadamia, aloja), daje značajne doze vitamina E (ulje rižinih ljuskica); onemogućuje stvaranje slobodnih radikala i pomaže u sprječavanju crvenila kože i ispucale kože (kompleks glicerinske kiseline iz sladića).

Sadrži specifični srednji filter zaštite od UVB zračenja (koji ne prekoračuju srednje slojeve kože i stimuliranjem melanina pomažu u tamnjenju), blokira ulaz UVA zračenja koje uvijek pa i kroz već potamnjelu kožu prodire u dubinu tkiva i izaziva prerano starenje kože.

Primjerena za svaki tip kože.

SPF 25 +

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci