Krema za zaštitu lica od sunčanja, s alojom verom i oraščićem macadamia L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Krema za zaštitu lica od sunčanja, s alojom verom i oraščićem macadamia L'Erbolario

Formula antitempo.

Srednji faktor zaštite.

Ova krema ima specifično djelovanje. Namijenjena je onima koji vole da im i lice potamni od sunca, ali svakako želi spriječiti bilo kakav negativni utjecaj na mladolikost i kvalitetu kože. Osigurava srednju razinu zaštite zahvaljujući prirodnim filterima za kožu: aloji, smilju, derivatima rižinih ljuskica), hidrira kožu i neutralizira štetne učinke sunca (maslac Karite, oraščić macadamia, aloja), daje značajne doze vitamina E (ulje rižinih ljuskica); onemogućuje stvaranje slobodnih radikala i pomaže u sprječavanju crvenila kože i ispucale kože (kompleks glicerinske kiseline iz sladića).

Sadrži specifični srednji filter zaštite od UVB zračenja (koji ne prekoračuju srednje slojeve kože i stimuliranjem melanina pomažu u tamnjenju), blokira ulaz UVA zračenja koje uvijek pa i kroz već potamnjelu kožu prodire u dubinu tkiva i izaziva prerano starenje kože.

Primjerena za svaki tip kože.

SPF 25 +

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci