Krema za zaštitu od sunca za ubrzano tamnjenje kože s uljem jojobe L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Krema za zaštitu od sunca za ubrzano tamnjenje kože s uljem jojobe L'Erbolario

Za obrzano i maksimalno tamnjenje kože. Srednji faktor zaštite.

Proizvod za zaštitu od sunca koji pojednostavljuje život, čineći prvi susret sa suncem lakšim i ugodnijim, te blistav oproštaj s ljetom. On koristi jedan izvanredni biljni katalizator tamnjenja kože, koji izvlači melanin na površinu i omogućuje njegovo dozrijevanje, pa tako prirodno potiče biološki sustav nastanka melanina. Povezuje se s ublažavajućim svojstvima ulja jojobe i maslinovog ulja pa jamči koži gipkost i vlažnost.

Ako ju redovito koristite prije odlaska na ljetni odmor ova će vam krema omogućiti dobivanje lijepe boje uz minimalno izlaganje sunčevim zrakama na plaži, spasit će vas od neslavnih naziva da ste "bijeli kao sir", te će vam prirodno i djelotvorno zaštititi kožu koja će zatim još ljepše potamniti! Ako ju koristite tijekom zadnjih dana ljetnog odmora ona će učvrstiti tamnu boju vašeg tena i maksimalno ju produljiti.

SPF 15

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci