Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Multi® – Mam komprese

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Multi® – Mam komprese

Podupire prirodni proces zacjeljivanja u slučaju oštećenih i bolnih bradavica tijekom dojenja.

Djeluje umirujuće na bolne bradavice i odmah omogućava osjećaj ugodnosti i prestanak boli.

Idealna je primjena kod žena koje doje.

Gel je prirodnog porijekla i sasvim bezopasan u slučaju gutanja.

Primjena kompresa natopljenih gelom je jedinstvena i vrlo jednostavna

Bio aktivni gel sadržava 100% prirodne biljne sastojke: ekstrakt Aloe Barbadensis*, glicerin, xantan guma, kapril-glikol.

* 75% bio aktivnih polisaharida

Primjena

Multi®-Mam komprese proizvedene su za intenzivnu njegu bradavica kod dojilja. Imaju trenutno umirujuće djelovanje na oštećene i bolne bradavice, optimiziraju stanje kože, smanjuju otekline i sprječavaju nastanak infekcije.

Svaka kompresa impregnirana je jedinstvenim, od proizvođača patentiranim, bio-aktivnim gelom koji sadrži 2QR kompleks, čiji su sastojci 100% prirodnog biljnog porijekla i koji su potpuno bezopasni, uključujući slučajno gutanje. Prije dojenja gel nije potrebno uklanjati s bradavica. Tijekom dojenja gel za dojenče ima ugodan okus.

Multi®-Mam komprese stvaraju mekani i udobni sloj na bradavicama i osiguravaju optimalnu situaciju za mogućnost prirodnog procesa zacjeljivanja. Tanki plastični sloj također sprječava mrljanje grudnjaka.

Zbog navedenih razloga Multi®-Mam komprese su idealno rješenje za njegu bradavica tijekom perioda dojenja.

Doziranje

Otvorite vanjsko zaštitno pakiranje i stavite gelom natopljenu stranu komprese na bradavicu i ostavite je na tom mjestu koliko želite, ali najmanje tijekom 5 minuta. Postupak ponovite najmanje dva puta dnevno dok smetnje na bradavicama ne nestanu.

Mjere opreza

Za sprječavanje pojave bolne i ispucane kože bradavica optimalna zaštita je njega Multi-Mam® medicinski pročišćenim  lanolinom, prirodnom masnom tvari podrijetlom iz vune.

Komprese su za jednokratnu uporabu. Ako je vanjsko pakiranje oštećeno ne smiju se upotrijebiti.

Držati izvan dohvata i pogleda djece.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci