Multi® – Mam komprese

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Multi® – Mam komprese

Podupire prirodni proces zacjeljivanja u slučaju oštećenih i bolnih bradavica tijekom dojenja.

Djeluje umirujuće na bolne bradavice i odmah omogućava osjećaj ugodnosti i prestanak boli.

Idealna je primjena kod žena koje doje.

Gel je prirodnog porijekla i sasvim bezopasan u slučaju gutanja.

Primjena kompresa natopljenih gelom je jedinstvena i vrlo jednostavna

Bio aktivni gel sadržava 100% prirodne biljne sastojke: ekstrakt Aloe Barbadensis*, glicerin, xantan guma, kapril-glikol.

* 75% bio aktivnih polisaharida

Primjena

Multi®-Mam komprese proizvedene su za intenzivnu njegu bradavica kod dojilja. Imaju trenutno umirujuće djelovanje na oštećene i bolne bradavice, optimiziraju stanje kože, smanjuju otekline i sprječavaju nastanak infekcije.

Svaka kompresa impregnirana je jedinstvenim, od proizvođača patentiranim, bio-aktivnim gelom koji sadrži 2QR kompleks, čiji su sastojci 100% prirodnog biljnog porijekla i koji su potpuno bezopasni, uključujući slučajno gutanje. Prije dojenja gel nije potrebno uklanjati s bradavica. Tijekom dojenja gel za dojenče ima ugodan okus.

Multi®-Mam komprese stvaraju mekani i udobni sloj na bradavicama i osiguravaju optimalnu situaciju za mogućnost prirodnog procesa zacjeljivanja. Tanki plastični sloj također sprječava mrljanje grudnjaka.

Zbog navedenih razloga Multi®-Mam komprese su idealno rješenje za njegu bradavica tijekom perioda dojenja.

Doziranje

Otvorite vanjsko zaštitno pakiranje i stavite gelom natopljenu stranu komprese na bradavicu i ostavite je na tom mjestu koliko želite, ali najmanje tijekom 5 minuta. Postupak ponovite najmanje dva puta dnevno dok smetnje na bradavicama ne nestanu.

Mjere opreza

Za sprječavanje pojave bolne i ispucane kože bradavica optimalna zaštita je njega Multi-Mam® medicinski pročišćenim  lanolinom, prirodnom masnom tvari podrijetlom iz vune.

Komprese su za jednokratnu uporabu. Ako je vanjsko pakiranje oštećeno ne smiju se upotrijebiti.

Držati izvan dohvata i pogleda djece.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci