Natura gel

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Natura gel

Sastav

Aqua, Chamomilla Recutita ekstrakt, Hamamelis Virginiana ekstrakt, Lavandula Hybrida oil, Carbomer, Caprylyl glycol, Eucalyptus Globulus oil, Cymbopogon Schoenanthus oil, Sodium hydroxide.

Sadržaj

Tuba 50 ml.

Najbolje upotrijebiti do

Navedeno na pakiranju.

Primjena

Kozmetika s posebnom namjenom, umirujući gel za kožu.

Za njegu nadražene kože i ublažavanje simptoma nakon uboda insekata, sunčanih i opekotina meduza, te pretjeranog znojenja.

Doziranje

Nanijeti potrebnu količinu gela u debljem sloju na zahvaćeno područje kože i ostaviti da se upije tijekom nekoliko minuta.

Mjere opreza

Upozorenje

  • Samo za vanjsku upotrebu.
  • Ne smije se primijeniti na otvorenu ranu.
  • Čuvati na hladnom mjestu izvan dohvata djece.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci