Bulgur s rotkvicama
Bulgur je odličan izvor vlakana.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1/2 nasjeckane glavice luka
- 80g bulgura
- 250ml povrtnog temeljca
- 100g rotkvica
- 2 žlice parmezana
- 2 žlice ulja
Priprema
Rotkvice narežite na kockice. Zagrijte ulje u tavi i dinstajte luk oko 2 minute. Dodajte bulgur i temeljac. Dodajte rotkvice i dinstajte oko 10 minuta, dok temeljac ne ispari.
Dodajte parmezan, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od brokule i slanutka30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUkusne zapečene prokulice45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPolpete od tikvica10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta!45 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaQuiche sa špinatom i šunkom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
DesertiPowered by dm: Kolač od limete i pistacije1:45h12345
-
Salate
-
Kruh i pecivaHrenovke u lisnatom tijestu20 min12345
-
Kruh i pecivaKruh sa chia sjemenkama1:20h12345