Janjeći odresci u umaku od mente

Posebno ukusna kombinacija!
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 490 kcal / 2.050,16 kJ
Sastojci
- 4 žlice nasjeckane metvice
- 1 žličica senfa
- 2 žlice soka od limuna
- 4 žlice maslinovog ulja
- 4 janjeća odreska
Priprema
Metvicu, senf i sok od limuna izmiješajte u blenderu. Ulijte maslinovo ulje i još malo izmiješajte. Dodajte sol i papar, i stavite sa strane.
Zagrijte roštilj. Začinite odreske i pecite oko 7 minuta sa svake strane.
Poslužite odreske uz umak i prilog po želji.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaJanjeće okruglice s limunom30 min12345
-
Jela od mesaUkusna janjetina s caponatom35 min12345
-
Jela od mesaMediteransko povrće s janjetinom45 min12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345