Kruh od lješnjaka

Lješnjaci su dobar izvor bakra i mangana.
Vrijeme pripreme:
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 100ml meda
- prstohvat cimeta
- 260g mljevenih lješnjaka
- 2 žlice brašna
- 1 prašak za pecivo
- 4 jaja
- 60ml mlijeka
Priprema
Zagrijte pećnicu na 175°C.
Pomiješajte lješnjake, brašno, prašak za pecivo i cimet. U drugoj zdjeli pomiješajte preostale sastojke i dobro promiješajte. Pomiješajte suhe i mokre sastojke i miješajte dok ne dobijete kompaktno tijesto.
Namastite vatrostalnu posudu, ravnomjerno u nju rasporedite tijesto i pecite oko 40 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaKruh od kikirikija i banane1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaKruh od mrkve i tikvica1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaPanini od mozzarelle i malina20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345