Losos s kaparama i ružmarinom

Ukusna riba zapečena u foliji.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 losos filea
- 1/4 šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 1/2 žličice soli
- 1/2 žličice papra
- 1 žlica ružmarina
- 8 kriški limuna
- 1/4 šalice limunovog soka
- 1/2 šalice bijelog vina
- 4 žličice kapara
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Pripremite 4 komada aluminijske folije. Losos filee namastite, začinite solju, paprom i ružmarinom. Svaki file stavite u posebnu foliju. Na svaki file stavite 2 kriške limuna, 1 žlicu limunovog soka, 2 žlice vina i 1 žlicu kapara. Losos čvrsto umotajte, poslažite na lim za pečenje i pecite u pećnici oko 10 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
-
Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345