Ako volite prirodne proizvode, ovo će vas sigurno zanimati!

Ako volite prirodne proizvode, ovo će vas sigurno zanimati!

Ako volite prirodne proizvode, ovo će vas sigurno zanimati!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 19.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Letifico

Kategorija: Zanimljivosti

Zdrava prehrana je mali, ali dovoljan korak kojeg možemo učiniti danas za bolje sutra. Poznato je da tijelo sve pamti, stoga ako ga hranite zdravo i kvalitetno ono će vam se odužiti životom kakvoga zaslužujete.

Iz temelja promijeniti prehrambene navike nije sasvim jednostavno, pogotovo ako vam se zdrava prehrana čini odbojnom i bezukusnom.

Da je zdrava hrana sve osim bezukusna dokazuje Letifico linija proizvoda osmišljena s ciljem unapređenja prehrambenih, a u konačnici i životnih navika. Organska proizvodnja, zdrave namirnice i bogat okus prirode malo koga će ostaviti ravnodušnim. Osim toga, većina Letifico asortimana je hrvatski proizvod, od sirovine do finalne verzije.

Na Letifico web shopu možete pronaći namirnice koje će svaki obrok učiniti zdravijim i ukusnijim. Medene kreme su prava poslastica koje možete jesti kao namaz na kruhu, pecivima ili u palačinkama, ali jednako su odlične i ''na žlicu''.

Velik izbor dodataka i okusa medenih krema zadovoljit će i najosjetljivija nepca. Lefitico ulja dobivaju se metodom hladnog prešanja pri niskim temperaturama. Za razliku od rafiniranih, ulja dobivena hladnim prešanjem zadržavaju većinu prisutnih nutrijenata iz sjemenki stoga imaju ugodniji i prirodniji okus, miris i boju. U ponudi su i posebne vrste brašna koje će običan kruh pretvoriti u pravo malo kulinarsko djelo.

Kako bi ove zdrave namirnice što bolje iskoristili možete se inspirirati s mnogobrojnim receptima koji vas očekuju na Letifico web stranici.

Tijekom tjedna, na našem portalu možete pronaći zanimljive recepte s Letifico zdravim proizvodima.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti