Anezi krenula u napad: želi odvojiti Luku od Renate

Anezi krenula u napad: želi odvojiti Luku od Renate

Anezi krenula u napad: želi odvojiti Luku od Renate
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.02.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

Mnogi kažu da je najgore kada te netko pobjedi vlastitim oružjem. Upravo to bi se moglo dogoditi Luki, najvećem zavodniku u BB kući.

Naime, Luka je za svoju zlatnu propusnicu odabrao zadatak „najveći zavodnik“ i odmah se bacio u akciju pokušavajući zavesti Renatu koja mu se ionako sviđa. No, bacio je Luka oko i na Anezi koja isto tako nije ravnodušna prema njemu.

Da stvar bude zanimljivija, Anezi je također za svoj zadatak izabrala titulu najveće zavodnice, a njezina meta je Luka. Odmah po izlasku iz ispovjedaonice prišla je Luki koji je ležao na kauču i počela ga zavodljivo gledati i maziti, a u jednom trenutku se činilo kao da će se između njih nešto dogodili, ali Luka nije poduzeo baš ništa. Ipak, svako toliko je udijelio Anezi kompliment poput onog da ne treba nositi preširoke trenirke jer ima tijelo kojeg treba pokazivati.

Iako je Anezi sve predstavila kao dio svog zadatka, kasnije je otkrila Bojanu da joj zapravo nije teško palo zavoditi Luku. Hoće li se Luka prebaciti s Renate na Anezi koja više 'titra' oko njega, tek ćemo doznati u večerašnjoj emisiji Big Brothera u 20 sati na RTL-u!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti