Antistax vraća život vašim nogama

Antistax vraća život vašim nogama

Antistax vraća život vašim nogama
  • Objavljeno: Utorak, 06.07.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Farmaceutska kompanija Boehringer Ingelheim je predstavila novi proizvod na hrvatskom tržištu Antistax. Riječ je o potpuno prirodnom proizvodu koji pomaže kod umornih, teških, bolnih i otečenih nogu. Poznati modni dizajner Robert Sever je specijalno za ovu priliku napravio posebno vizualno rješenje za majice i limited edition torbice inspirirane novim proizvodom Antistax. 

Kao inspiraciju za svoje vizualno rješenje, poznati hrvatski modni dizajner, Robert Sever je naveo: "Nešto što nas uče od samog početka života je važnost njegovanja ne samo tijela već i duha što naše samopouzdanje i osmijeh na licu najbolje pokazuju. Pripadnice ljepšeg spola najviše to osjete kroz današnji tempo života gdje se umor i bezvoljnost često puta podrazumijevaju kao posljedice posla i stresa. No, kako to promijeniti? Odlučio sam za ovu priliku povezati stil i njegu kao potvrdu zdravlja u jednu priču;  dizajniranjem kožnih limited edition torbica u kojima dame kao idealan spas mogu nositi i Antistax proizvod za duge šetnje, poslovne sastanke, obiteljske obaveze..i sve to sa stilom."

Antistax je potpuno prirodan proizvod, čiji je glavni sastojak ekstrakt lista crvene vinove loze koji sadrži bioaktivne flavonoide. Flavonoidi su jaki antioksidansi koji jačaju vensku stijenku, pospješuju mikrocirkulaciju, te time pomažu kod umornih, teških, bolnih i otečenih nogu. Godinama su znanstvenici tražili odgovor zašto francuski uzgajivači vinove loze većinom ne pate od problema s venama. Otkrili su da su tajna njihovih zdravih nogu oblozi od listova crvene vinove loze. Da bi se osigurala kvaliteta Antistax proizvoda listovi se beru prema strogim smjernicama na osunčanim vinogradima Južne Afrike i Čilea. Nakon što se pažljivo peru i suše, listovi se posebnim postupkom obrađuju kako bi se osigurala visoka razina bioaktivnih flavonoida. Ekstrakt je standardiziran na način da kod svakog proizvoda jamči jednaku razinu aktivnih biljnih sastojaka koji pomažu u održavanju zdravlja nogu. Učinkovitost Antistaxa dokazana je kroz mnogobrojne kliničke studije.

Na tržištu je dostupan u tri oblika: tablete, gel i sprej. Antistax tablete predstavljaju dodatak prehrani i koriste se 1 dnevno, ujutro na tašte. Antistax gel i sprej trenutačno hlade, osvježavaju i revitaliziraju noge te su ugodnog mirisa. Antistax gel se brzo upija, nije mastan i ne ostavlja tragove.  Od sada u ljekarnama možete pronaći i rashlađujući Antistax sprej, koji stane u svaku torbicu i koji će gdje god se nalazili trenutačno osvježiti i revitalizirati Vaše noge. Antistax sprej sadrži pantenol koji omekšava kožu, poboljšava njezinu gibljivost i čuva vlagu u koži.

Novi proizvod Antistax - gel, sprej i tablete možete naći u svim ljekarnama.

Cijena: Antistax tablete 105,82 kn, Antistax gel 63,48 kn i Antistax sprej 63,48 kn.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti