Apivita je u svoj kutak sreće namamila brojne pripadnice ljepšeg spola

Apivita je u svoj kutak sreće namamila brojne pripadnice ljepšeg spola

Apivita je u svoj kutak sreće namamila brojne pripadnice ljepšeg spola
  • Objavljeno: Utorak, 13.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Apivitin store je svojom zaraznom atmosferom i čarobnim ambijentom na jedan dan postao sigurno utočište od hladnih i sve oštrijih vremenskih uvjeta koji nam polako, ali sigurno kucaju na vrata.

U svom kutku sreće u Masarykovoj 12, Apivita je svojim vjernim kupcima priuštila jedinstveni doživljaj u kojem nije manjkalo zarazne energije i smijeha koji se sumanutom brzinom širio samim središtem Zagreba.

U prekrasnom ambijentu ukrašenim svježim voćem i najslasnijim plodovima prirode koji obiluju vitaminom C, Apivita store je svoje posjetitelje podsjetio kako ono najbolje – uvijek dolazi iz prirode, ali i koji su proizvodi ključni kako bi njegu svog tijela, uma i duha pripremili za hladne dane.

Kroz Apivitin kutak sreće prodefilirali su brojni pripadnici javnog društvenog života koji dugi niz godina njeguju i prakticiraju cijelu životnu filozofiju koju predstavljaju Apivita proizvodi prirodne kozmetike.

Talentirana glumica Ornela Vištica zanesena znatiželjom zavirila je Apivitin izlog, a pridružio joj se i osnivač benda Colonia Boris Đurđević koji je stigao u društvu svoje supruge Valerije.

Zarazna atmosfera privukla je i beauty blogericu Anamariju Rajić, a raskošnoj paleti Apivita linija proizvoda na bazi C vitamina- nisu odoljeli ni oni najmlađi koji posve bezbrižno mogu uživati nježnoj i učinkovitoj formuli Apivita prirodne kozmetike.


Anamarija Rajić, Deana Leko

Magična moć vitamina C poznata je još od drevnih vremena, a njegova snaga zatočena u Apivita proizvode prirodne kozmetike nametnula se must-have proizvod u kozmetičkim torbicama svih onih koji se žele na prirodan način pripremiti za oštrije vremenske uvjete.

Apivita je svoj najljepši osmijeh darovala onima koji su joj poklonili svoje povjerenje, a upravo je to razlog zbog kojeg se svi oni koji samo jednom zavire u Apivita store – tamo uvijek i vraćaju.

Apitivta proizvode potražite na www.vitashop.hr!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti