BIOBAZA ponovno nagrađuje trudnice i mame

BIOBAZA ponovno nagrađuje trudnice i mame

BIOBAZA ponovno nagrađuje trudnice i mame
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 18.07.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Osvojite kozmetički paket koji vam poklanja BIOBAZA!

magdis

Sve što trudnice i rodilje trebaju napraviti jest napisati kratak tekst:

"Bebin prvi dodir!" (opišite dirljivi trenutak kada ste prvi put osjetili da se beba pomiče).

5 najinteresantnijih priča osvaja jedan od pet BIOBAZA kozmetičkih paketa

Nagrada sadržava: 1 BIOBAZAMAMA (krema za njegu tijela u trudnoći) + 1 BIOBAZAMAMA (balzam za prirodnu njegu bradavica dojilja) + 1 BIOBAZABABY (zaštitna dječja krema)

A nagrađeni su:

  • Andja Arlavi
  • Antonija Kojundžić
  • Alenka Kaštelan
  • Ingrid Savić
  • Lana Gugić

Nagrade je omogućila:

Biobaza logo

Biobaza mama krema

FORMULA PROTIV STRIJA - Masažna krema koja kožu hrani, nježno obnavlja i daje joj potrebnu vlagu, te pruža maksimalnu zaštitu tijekom osjetljivog razdoblja trudnoće. Sprječava stvaranje strija, učvršćuje i njeguje kožu. Kompozicija prirodnih sastojaka maslinovog i bademovog ulja, te ulja Shea maslaca i mrkve spriječit će nastanak strija i učvrstiti kožu. Hraneći i vlažeći kožu, intezivno djeluje na elastičnost kože te smanjuje već nastale strije. Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove na odjeći.

Biobaza mama bradavice

NJEGUJE I ŠTITI OSJETLJIVE BRADAVICE DOJILJA i omogućuje dojenje djeteta bez neugode. Umiruje oštećene i bolne bradavice, sprječava nastanak infekcije. Balzam sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja. Kontinuiranom primjenom u trudnoći balzam sprječava pucanje bradavica do kojeg dolazi zbog naglog rasta dojki u trudnoći i početka dojenja.

Biobaza bebe

UMIRUJUĆA KREMA ZA GUZU za suhu i iritiranu bebinu kožu kod crvenila i pelenskog osipa. Pruža potpunu njegu, smiruje bebinu nježnu kožu i štiti je od preosjetljivosti. Posebna formula održava pelensko područje suhim i štiti ga od pojave pelenskog osipa kod novorođenčadi i dojenčadi.

Više informacija na www.biobaza.com

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti