Bisolvon i kašlja više nema!

Bisolvon i kašlja više nema!

Bisolvon i kašlja više nema!
  • Objavljeno: Petak, 05.03.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Poteškoće s iskašljavanjem, su česta pojava u našim klimatskim uvjetima. Otežano iskašljavanje nastaje kao posljedica stvaranja veće količine sluzi u dišnim putevima nego što je to inače normalno. Sluz može postati gušća i žilavija. Da bismo se oslobodili povećane količine sluzi koristimo prirodni mehanizam: kašljanje. Ali, ako sluz postane pregusta i prežilava, kašljanje neće biti dovoljno. U tom slučaju ćete kašljati, ali nećete iskašljati dovoljno sluzi i doći će do njenog zadržavanja. Da bismo olakšali iskašljavanje, sluz je potrebno razrijediti. Jedan od vodećih preparata za iskašljavanje u svijetu je BISOLVON. BISOLVON je dostupan u obliku sirupa, otopine i tableta.

BISOLVON sirup razrjeđuje sluz i koristi se kod otežanog iskašljavanja. BISOLVON sirup sadržava bromheksinklorid te se može dobiti u bočici od 200 mml s dozirnom čašicom. BISOLVON sirup ne sadržava šećer pa ga mogu uzimati i dijabetičari. BISOLVON sirup je od sada dostupan sa jedinstvenim okusom čokolada/trešnja. U pakiranju se nalazi i nova praktična dozirna čašica, koja olakšava korištenje sirupa. Na njoj su označeni mililitri (1,25 ml, 2,5 ml i 5 ml). Pomoću njih možete izmjeriti potrebne količine sirupa. Dozirna čašica ispunjena do prve oznake označava 1, 25 ml; dozirna čašica ispunjena do sredine oznake označava 2,5 ml sirupa; dozirna čašica ispunjena do gornje oznake označava 5 ml. BISOLVON sirup počinje djelovati nakon otprilike 5 sati. Kad se dišni putevi pročiste oslobađanjem sluzi, kašalj će se smanjiti i disanjem olakšati.

BISOLVON otopina razrjeđuje sluz i koristi se kod otežanog iskašljavanja. BISOLVON otopina sadržava bromheksin-hidroklorid. BISOLVON otopina se može dobiti u bočici od 40 ml s dozirnom čašicom. BISOLVON otopina ne sadržava šećer pa je mogu uzimati i dijabetičati. U grlu bočice nalazi se kapaljka. U pakiranju se nalazi i dozirna čašica (s mjernim oznakama od 1 do 6 ml). 1 ml BISOLVON otopine sadržava 2 mg bromheksin-hidroklorida što odgovara 15 kapi. BISOLVON otopina je jedini registrirani bromheksinklorid na tržištu te se preporučuje da se otopina prije inhalacije zagrije na tjelesnu temperaturu. Savjetuje se da bolesnici s bronhijalnom astmom započnu s inhalacijskom liječenjem nakon uzimanja uobičajene bronhospazmolitičke terapije. Kombinirana oralna i inhalacijska primjena pospješuje terapijski učinak te je naročito pogodna na početku liječenja u bolesnika gdje se pun terapijski učinak mora brzo postići.

BISOLVON tablete razrjeđuju sluz i upotrebljavaju se kod otežanog iskašljavanja. BISOLVON tablete sadrže bromheksin hidroklorid. BISOLVON tablete se mogu dobiti u blister pakiranju od 20 tableta. BISOLVON tablete mogu se uzeti s vodom te se uzimaju tri puta dnevno. BISOLVON tablete počinju djelovati nakon otprilike pet sati.

Zahvaljujući dugoj tradiciji i dokazanoj učinkovitosti BISOLVON se danas ubraja među vodeće preparate za iskašljavanje u svijetu.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti