Kako pronaći dobrog zubara

Kako pronaći dobrog zubara

Kako pronaći dobrog zubara
  • Objavljeno: Petak, 05.03.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ključ za izbjegavanje mnogih zubobolja nije samo higijena i izbjegavanje šećera već i pronalazak savjesnog zubara. Ne želite valjda u ruke onima koji zanemaruju početni karijes i bezbrižno vade zube?

Potraga za dobrim zubarom nije brza. Treba malo pronjuškati, raspitati se - a preporuka prijatelja širokog osmjeha jedan je od boljih putokaza. No možda ste baš krenuli tim tragom i naišli na krivog? Ne brinite, postoji negdje i zubar po vašoj mjeri. Raspitujte se unutar šire društvene grupe kojoj pripadate.

A kad krenete kod zubara po prvi put nemojte odmah popravljati zube. Neka vas samo pregleda i obavi lagano čišćenje. Ne nosi li rukavice, masku ili vam svojim nemarnim ponašanjem izaziva nelagodu ne vraćajte se po još.

Vaš zubar treba imati osobnost koja vam odgovara. Jer pri razgovoru s njim već je dovoljna napetost zbog eventualne boli koja slijedi. Ima li naviku podcjenjivati vaš strah i omalovažavati vas lošom higijenom ili komentarima - pronađite nekog boljeg.

Dobar stomatolog injekciju daje bez muke i u pravoj dozi tako da se bol ne osjeti, a sam zahvat obavlja pažljivo i pedantno. Dobar zubar neće produživati vašu agoniju zbog šlampavosti.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti