Bagatin Akademija predstavlja novu radionicu 'Quality of Life'

Bagatin Akademija predstavlja novu radionicu 'Quality of Life'

Bagatin Akademija predstavlja novu radionicu 'Quality of Life'
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.10.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Bagatin Akademija, u suradnji s motivacijskom govornicom i savjetnicom Ivom Belé, predstavlja novu radionicu u sklopu već poznatog programa 'Quality of Life', koja će se održati 23. i 24. listopada 2018.

Dvodnevni program zamišljen je kao interaktivno i dinamično dijeljenje mišljenja kroz pitanja i diskusije svih polaznika zajedno s edukatorima. Uz vodstvo dva izvrsna govornika, profesora psihologije Mateja Sakomana i autorice knjige „Vibracija uspjeha“ Ivom Belé, pridružit će se i sjajne gošće koje će s prisutnima podijeliti svoje inspirativno putovanje kroz poslovni i privatni život kojeg uspješno balansiraju - glumica i maratonka Ecija Ojdanić te psihologinja Tanja Pureta.

Program se temelji na provjerenoj metodologiji iz psihologije i načela uspjeha uz rad na vlastitom primjeru s konkretnim zaključcima i smjernicama. Rad u manjoj grupi olakšava edukatorima nivo posvećenosti svakom polazniku.

Kome je namijenjeno?

Svima koji žele:

  • voditi kvalitetnije živote, odnosno ostvarivati bolje odnose,
  • bolje upravljati svojim emocionalnim stanjima,
  • napraviti plan za ostvarenje svojih ciljeva,
  • koji osjećaju da su na prekretnici i/ili bez životnog elana,
  • svima kojima je osobni razvoj stil života.

Cilj 'Quality of Life' radionice je naučiti sudionike kako bolje upravljati stresom i kako mentalno očvrsnuti, upoznati ih s ljudskim mehanizmima djelovanja, spoznati važnost upravljanja kvalitetom vlastitog života, koja ne ovisi o drugim ljudima ili okolnostima te se inspirirati realnim primjerima kvalitetnog života iz svakodnevice.

'Koje su to komponente koje život čine kvalitetnim? Kako povećati svoje životno zadovoljstvo i osjećaj ispunjenosti? Ima li takvih života i kako su određeni pojedinci uspjeli to stvoriti?' – samo su neka od pitanja na koja ćete naučiti naći odgovor.

Više informacija o dvodnevnoj radionici kao i samu prijavu naći ćete na službenim stranicama Bagatin Akademije ili na sljedećem linku.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti