Četiri znaka da vaša dijeta uopće ne funkcionira

Četiri znaka da vaša dijeta uopće ne funkcionira

Četiri znaka da vaša dijeta uopće ne funkcionira
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.08.2019.
  • Broj pregleda: 818
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Ako ste previše opsjednuti mršavljenjem, vaše tijelo pati. Može doći do naglih promjena raspoloženja, niske razine energije, problema s probavom, oslabljenog imuniteta…

Funkcionira li vaša dijeta? Postoji samo jedan način da to znate, a on ne uključuje tanja bedra ili činjenicu ste uspjeli uskočiti u omiljene traperice. Pravi pokazatelj uspješnosti dijete je to kako se fizički osjećate.

Ako ste previše opsjednuti mršavljenjem, vaše tijelo pati. Može doći do naglih promjena raspoloženja, niske razine energije, problema s probavom, oslabljenog imuniteta

Kronični umor

Ako se budite iscrpljeni te tijekom dana jedva držite oči otvorene, trebali biste obratiti pažnju da prehranu, ali i na stil života. Spavate li najmanje sedam sati noću? Jedete li zdrave obroke koji vas opskrbljuju energijom tijekom cijelog dana? Vjerojatno vam nedostaju proteini i vitamini D i B12.

Problemi s probavom

Ako ste se okrenuli nekoj novoj dijeti i primijetili da ne idete često na WC, to nije dobro. To znači ili da ne unosite dovoljne količine hrane ili da ne unosite odgovarajuću hranu. Najvjerojatnije je riječ o nedovoljnom unosu vlakana tijekom doručka, ručka ili večere.

Druge znakove da dijeta ne funkcionira najbolje, provjerite ovdje.

Vezani članci:

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Najzdravije namirnice za prosinac

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti