Čudotvorna komponenta švicarskih jabuka može zaustaviti starenje

Čudotvorna komponenta švicarskih jabuka može zaustaviti starenje

Čudotvorna komponenta švicarskih jabuka može zaustaviti starenje
  • Objavljeno: Četvrtak, 15.07.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Prvi opisi švicarske jabuke Uttwiler Spätlauber pojavili su se sredinom XVIII stoljeća kada je primijećeno da te jabuke mjesecima dulje ostaju svježe od ostalih vrsta jabuka. Kada se kora neobrane jabuke ošteti, ista kroz nekoliko dana u potpunosti zacijeli. Zbog kiselog okusa broj stabla jabuke Uttwiler Spätlauber je opadao, iako su jabuke imale dug vijek skladištenja. Mnogi su se zapitali da li švicarska "super jabuka" može biti neotkriveni izvor mladosti. Švicarska tvrtka Mibelle Biochemistry odlučila je istražiti i analizirati švicarsku jabuku Uttwiler Spätlauber kako bi našla čudotvornu komponentu jabuke koja može zaustaviti starenje. Istraživanjem je nađeno da su neobično otporne matične stanice švicarske jabuke tajna dugovječnosti i samoobnavljanja jabuke.

U testovima matične stanice Uttwiler Spätlauber štitile su i hranile ljudske matične stanice, te ih stimulirale u zaštiti od ultraljubičastog zračenja. U daljnjim istraživanjima s kremama koje su sadržavale ekstrakte Uttwiler Spätlauber, u 20 dobrovoljaca tretirane su bore oko očiju, koje su se smanjile za 15% nakon 4 tjedna.

Kada su se pojavili iznimni rezultati istraživanja, više od stotinu kozmetičkih tvrtki širom svijeta zainteresiralo se za ekstrakte stare švicarske jabuke, te ih počelo dodavati kremama.

krema.jpgU našoj zemlji Rethyflex je prva i jedina ekskluzivna linija proizvoda koja koristi ekstrakte stare švicarske jabuke Uttwiler Spätlauber (PhytoCellTecTM) u pomlađivanju kože. Dostupna je noćna nutritivna krema (Rethyflex nutritive cream), dnevna, hidratantna krema (Rethyflex hydra cream), te anti-age maska (Rethyflex lifting mask). Rethyflex kreme uklanjaju bore, pružaju potpunu njegu, obnovu oštećene kože i zaštitu vaše kože lica od sunca i drugih štetnih djelovanja. Kreme Rethyflex linije sastavljene su isključivo od prirodnih sastojaka, bez dodataka umjetnih boja i konzervansa. U svijetu brojne poznate osobe poput Michelle Obama mogu zahvaliti svoj mladenački izgled ekstraktima jabuke Uttwiler Spätlauber (PhytoCellTecTM).

Tijekom ljeta odobravamo popust od 20% na pojedinačne proizvode.

Opširnije o proizvodima saznajte klikom na naziv;

Uttwiler Spätlauber (PhytoCellTecTM)

Rethyflex nutritive cream

Rethyflex hydra cream

Rethyflex lifting mask

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti