Njega kože nakon ljeta

Njega kože nakon ljeta

Njega kože nakon ljeta
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 30.08.2010.
  • Broj pregleda: 1.031
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kada završi ljeto, možemo vidjeti posljedice sunčevog svijetla na koži, a posebno na licu. Prilikom izlaganja kože suncu dolazi do promjena u strukturi kože u vidu gubitka vlažnosti, tj. isušivanja kože, stanjivanja kože te gubitka vezivnog tkiva. Stoga je koža na kraju ljeta manje elastična i ispucala što dovodi do starijeg izgleda kože. Dakako, došlo je i do promjena u pigmentaciji, a zbog oštećenja pigmentnih stanica dolazi do nakupljanja pigmenta i stvaranja tamnih mrlja na koži lica. Dolaskom jeseni moramo naći način kako kožu što prije obnoviti da izgleda zdravo i mladoliko, tj. da je pomladimo.

Potrebno je znati što treba učiniti. Ispucanu i suhu kožu potrebno je navlažiti hidratantnom kremom te je obnoviti, osnažiti i nahraniti nutritivnom kremom. Poželjno je i učiniti i površinski peeling (odstraniti površni sloj kože) te osvježiti površinski dio kože, što možemo posebnim maskama. Za sve navedeno ne trebate kozmetičke tretmane, već kvalitetne prirodne kreme koje će pomladiti i osvježiti vašu kožu.

Za vas smo pripremili Rethyflex hydra cream koja je dnevna hidratantna krema koja sadrži prirodna ulja i ekstrakte koji djeluju protuupalno i hidratantno, a revolucionarni sastojak PhytoCellTecTM, tj. ekstrakt matičnih stanica rijetke švicarske jabuke (Uttwiler Spätlauber) koji uz iznimni anti-age učinak i obnavlja kožu, uklanja bore i štiti kožu od štetnih utjecaja. Za noć smo pripremili Rethyflex nutritive cream koja prehranjuje i njeguje kožu te potiče i omogućava obnovu, također je dodan revolucionarni PhytoCellTecTM. A za brzu obnovu površinskog dijela kože preporuča se Rethyflex lifting mask koja obnavlja površinski sloj kože i čini je svježom i mladenačkom.

U svim kremama je po prvi puta na hrvatskom tržištu PhytoCellTecTM, tj. ekstrakt matičnih stanica rijetke švicarske jabuke (Uttwiler Spätlauber) koji je bogat ekstraktima matičnih stanica. Ekstrakti matičnih stanica sadržavaju faktore rasta koji djelotvorno potpomažu obnovu oštećene kože te zaštitu kože od daljnjih djelovanja štetnih učinaka iz atmosfere, ali i sprječava starenje kože uzrokovanog stresom. Posebna pozornost je posvećena prirodnom predznaku proizvoda, nisu dodani konzervansi niti umjetne boje.

2010. godina biti će godina u kojoj će kreme temeljene na matičnim stanicama biti najtraženije u svijetu. Pridružite se i vi sve većem broju ljudi koji koriste matične stanice u obnovi i pomlađivanju vlastite kože.

U rujnu smo pripremili posebnu akciju. Kupnjom paketa Rethyflex day&night (hidratantne i nutritivne kreme) poklanjamo vam Rethyflex mask.

Rethyflex hydra cream

PhytoCellTecTM

Rethyflex nutritive cream

Rethyflex lifting mask

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije