Deveta sezona 'Ljubav je na selu' donosi 'zaruke na prvi pogled'!

Deveta sezona 'Ljubav je na selu' donosi 'zaruke na prvi pogled'!

Deveta sezona 'Ljubav je na selu' donosi 'zaruke na prvi pogled'!
  • Objavljeno: Petak, 16.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

Suze, drama, neuzvraćena ljubav, zaruke… zvuči kao meksička sapunica, no riječ je o novoj sezoni 'Ljubav je na selu' koja se uskoro počinje prikazivati na RTL-u!

Deveta sezona najpopularnije dokumentarne sapunice već se naveliko snima, a ove sezone i najpoznatiji redatelji mogli bi se posramiti pred sadržajem koji donosi. Gledatelje očekuje pregršt obrata, a nove ljubavi između farmera i njihovih odabranica planut će već pri prvom 'speed date-u'! No, hoće li se održati?

'U ljubavi na selu ove godine vrijede izreke 'nikad nije kasno' i 'treća sreća najveća'! Ne smijem vam puno otkriti ali bit će tu zbilja svega', kazala je voditeljica Marijana Batinić koju će put, ove sezone, odvesti i do najjužnijeg kraja Hrvatske, u Dubrovnik, a usamljena srca spajat će i diljem Dalmacije kao i po Slavoniji, Podravini i u okolici Križevaca.

'U Ražancu me dočekalo pola sela, u Červaru sam imala doček kao da se ja udajem, a upoznala sam i šaptača životinjama koji je jedan od ovogodišnjih farmera dok nas je u jednom selu zameo snijeg. Držala sam i kozlića u rukama nakon 20 godina, sve u svemu pregršt avantura', otkrila je Marijana prišapnuvši nam da ove sezone gledatelji mogu očekivati baš sve pa i to da majke farmera preuzmu glavnu riječ.

Ne kaže se uzalud da je u ljubavi sve moguće!

Devetu sezonu 'Ljubav je na selu' gledajte uskoro na RTL-u!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti