Eau Thermale Avène PhysioLift: anti-age njega inspirirana arhitekturom

Eau Thermale Avène PhysioLift: anti-age njega inspirirana arhitekturom

Eau Thermale Avène PhysioLift: anti-age njega inspirirana arhitekturom
  • Objavljeno: Petak, 08.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Avene

Kategorija: Zanimljivosti

Jednako kao što temelji podupiru zgradu, tako i ultra-strukturirani okvir od kolagenskih vlakana i hijaluronske kiseline podupire našu kožu čineći ju vitalnom i mekom te otpornom na vanjske podražaje. No zub vremena nagriza građevine, ali i našu kožu – tako je kolagenskih vlakana sve manje, a troši se i hijaluronska kiselina. Koža polako gubi svoju čvrstoću i puninu te slabljenjem svoje potporne strukture postaje obješena, a bore i brazde sve su izraženije. Upravo ove sličnosti arhitekture poslužile kao inspiracija stručnjacima iz Dermatoloških laboratorija Avène koji su 20 godina ekspertize na području anti-age njege za osjetljivu kožu okrunili predstavljanjem linije PhysioLift –inovativnog anti-age arhitekta koji ne može zaustaviti vrijeme, ali vam može pomoći da ga nadmudrite.

10-120-284: neke nove idealne proporcije

Ne, ovo nije neki novi pokušaj propisivanja idealnog ženskog izgleda, već optimalne mjere aktivnih sastojaka zaduženih za rekonstrukciju arhitekture kože. S tri patentirana aktivna sastojka Dermatološki laboratoriji Avène redefinirali su učinkovitost anti-age njege i to tako što su utvrdili maksimalnu veličinu za svaku pojedinu molekulu što je drastično povećalo učinak aktivnih sastojaka na poticanje prirodnih mehanizama ključnih za anti-age. To su Askofilin™ (10 kDa) koji nadopunjava zalihe kolagena, mono oligomeri hijaluronske kiseline (120 kDa) koji jačaju strukturu kože te retinaldehid (284 Da) koji je zadužen za obnovu zaliha vitamina A, poznatog kao vitamina koji pomlađuje kožu. Ova tri Eau Thermale Avène arhitekta zaglađuju bore, akožu čine kožu čvršćom i blistavijom.

Physiolift linija: 3 aktivna sastojka, 5 proizvoda

PhysioLift linija proizvoda uči kožu kako da nadmudri vrijeme i bude čvršća, ali pritom u potpunosti poštuje njezinu fiziologiju. Namijenjena je ženama koje žele očuvati mladoliki izgled što je dulje moguće, a u službi je 24 sata. Tekstura nježnog i ugodnog mirisa čini kožu svilenkastom i glatkom, dok zahvaljući Avène termalnoj vodi djeluje umirujuće na sve tipove kože, čak i najosjetljivije.

Hidracija: PhysioLift Dnevna emulzija/krema za zaglađivanje

PhysioLift dnevna njega dolazi u dvije teksture:emulzija (za normalnu do mješovitu) odnosno krema (suhu do vrlo suhu kožu), a namijenjena je dnevnoj anti-age njezi osjetljive kože. Za svježi izgled zrele kože ujutro nanesite PhysioLift Dnevnu emulziju/kremu na lice, vrat i dekolte.

PhysioLift Dnevna emulzija/krema za zaglađivanje (MPC):257,46 kn

Regeneriranje: PhysioLift Noćni balzam

Noćni balzam donosi svježi izgled sljedećeg jutra tako što učvršćuje kožu, smanjuje izraženost bora i uklanja znakove umora. Tekstura je ugodna i nježnog mirisa, namijenjena je svim tipovima osjetljive kože. Za zaglađenu i obnovljenu kožu nanesite Noćni balzam na lice, vrat i dekolte.

PhysioLift Noćni balzam (MPC): 267,86 kn

Njegaposebnih područja: PhysioLift oči

Ova je krema namijenjena osobama s osjetljivom kožom oko očiju. Posebna tekstura omogućuje da aktivni sastojci djeluju tijekom cijele noćina ciljani način bez bojazni da će proizvod završiti u očima. Krema je ispitana na osobama s osjetljivom kožom, naročito u području oko očiju te je namijenjena svim tipovima kože. Za odmorniji pogled i smanjenje podočnjaka nanesite PhysioLift oči kremu na zrakaste bore oko očiju i na kapke te tapkajući razmažite prema vanjskom rubu oka.

PhysioLift Oči (MPC):240,38 kn

Usmjereno djelovanje: PhysioLift Ciljani tretman

Proizvod za sve tipove osjetljive kože bogat koncentriranim aktivnim sastojcima koji jednim klikom ispunjava izražene bore i brazde. Zahvaljujući visoko preciznom aplikatoru, PhysioLift CILJANI TRETMAN omogućuje korekciju bora i brazda na koži. Lagane i prozračne teksture savršeno se veže i upija, te otpušta aktivne sastojke i prodire u kožu tijekom cijele noći. Koža je zaglađena i sjajna. Crte lica postaju nježnije i koža izgleda obnovljeno.

PhysioLift Ciljani tretman (MPC): 272,94 kn

U biokemiji je Dalton (Da) atomska jedinica mase. Zbog veličine molekula koje se proučavaju u biologiji i biokemiji ipak se češće koristi kilodalton (kDa) koji iznosi 1000 Daltona.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti