Femipause - pomoć kod menopauzalnih tegoba

Femipause - pomoć kod menopauzalnih tegoba

Femipause - pomoć kod menopauzalnih tegoba
  • Objavljeno: Utorak, 20.05.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Farmaceutska kompanija PharmaS predstavila je dodatak prehrani PharmaS Femipause u potpunosti razvijen u PharmaSu i namijenjen učinkovitom ublažavanju simptoma menopauze.

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji prirodnih sastojaka, među kojima su ključni ekstrakt lista livadne djeteline i lupine sjemenki lana u formulaciji za dan te melatonin u formulaciji za noć, PharmaS Femipause predstavlja novitet na domaćem tržištu te osigurava cjelovitu podršku i pomoć kod menopauzalnih tegoba. Prednost ovog proizvoda odnosi se i na jednostavnost korištenja budući da je potrebno uzeti samo dvije kapsule dnevno za ublažavanje tegoba menopauze.

PharmaS Femipause je odlična kombinacija fitoestrogena i melatonina koja pozitivno djeluje na dva glavna simptoma menopauze, žestoke vruće valove i poremećaj sna.

PharmaS Femipause kao prirodno rješenje menopauzalnih tegoba je novitet na domaćem tržištu proizvoda namijenjenih ublažavanju simptoma menopauze - 2u1 koncept (dvije kapsule dnevno - dnevna i noća formulacija) i jedinstvena kombinacija prirodnih sastojaka sigurnih za korištenje. 

Predstavlja prirodnu 24-satnu podršku ženama u menopauzi bez estrogena.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti