Germania donirala medicinsku opremu Općoj županijskoj bolnici Požega

Germania donirala medicinsku opremu Općoj županijskoj bolnici Požega

Germania donirala medicinsku opremu Općoj županijskoj bolnici Požega
  • Objavljeno: Utorak, 13.10.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U Požegi je odjelu pedijatrije uručena vrijedna oprema za dijagnostiku autizma Tvrtka Germania Sport svoju kontinuiranu podršku zdravstvu nastavila je u Požegi, donacijom ADOS-2 protokola za dijagnostiku autizma.

Tijekom prethodnog perioda zaposlenici bolnice, mr.sc. Nelica Šimleša i Ivona Abramović, edukacijski rehabilitatori na dječjem odjelu, završile su certificiranu edukaciju za rad na opservacijskom protokolu za dijagnostiku autizma, a sada je donacijom koju su uručili djelatnici Germanije s područja Požeško-slavonske županije, omogućen i početak rada na istom.

Donaciji su prisustvovale i neuropedijatar prof.dr.sc. Andrea Šimić Klarić, dr. Ljiljana Grbac Musić, pedijatar i glavna sestra Ivana Mamić.

Naše društveno odgovorno poslovanje je zasnovano na posvećenosti menadžmenta i svih zaposlenih dobrobiti zajednice i pojedinca. Ponašati se odgovorno za nas znači da smatramo da ne postoji segment društva u kojem nema prostora za unapređenje njegove kvalitete, i bez takvog odnosa prema zajednici nema napretka društva, ali ni rasta same tvrtke.“ poručuju iz Germanije.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti